MENU
Hilvaria Studio's in Hilvarenbeek

Gelegen in de bossen van Hilvarenbeek, bieden wij u ruimte om in alle rust te vergaderen, een cursus te volgen of uw bedrijf te presenteren.

De combinatie van uniek Brabants landschap, de veelgeprezen architectuur en inrichting en de eigenzinnige internationale kunstcollectie die de verschillende ruimten siert, leveren de ideale omgeving op voor inspiratie, bezinning en ontspanning.

Liefhebbers kunnen er op zondag genieten van de bijzondere collectie of gewoon lekker een kop koffie drinken en een stuk taart eten na een stevige wandeling.

Deze bijzonder fraaie locatie leent zich uitstekend voor een leuke workshop of teamactiviteit georganiseerd door GH Events.

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven.

Workshops en programma's bij GH Events

De workshops georganiseerd door GH Events staan garant voor een een pracht beleving en vooral ook veel gezelligheid. De deelnemers nemen met een zeer goed gevoel afscheid van de instructeur en gaan tijdens het drankje de verhalen uit wisselen met de collega's. Hiernaast ziet u een aantal foto's die u een beeld geven van deze mooie locatie en uiteenlopende workshops.

Wij werken onder andere voor: