MENU
Herberg Vlietzigt in Rijswijk

Een sfeervolle locatie in het hart van Haaglanden, gelegen aan de Vliet en aan de rand van het Elsenburgerbos. Gewoon Gastvrij Genieten is ons credo of het nu gaat om huwelijksfeesten, bedrijfsfeesten, een receptie, reünie, vergaderen, workshops of een teambuilding event. Herberg Vlietzigt heeft diverse zalen en centraal gelegen een altijd groene serre.

De stijlen zijn landelijk, mediterraan en jazzy en met een grote variatie in opstelling zijn er altijd passende mogelijkheden voor de grootte van uw gezelschap.

Diverse aktiviteiten en workshops van GH Events kunnen in en om de Herberg gehouden worden.

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven.

Mogelijkheden bij GH Events

De workshops en programma's georganiseerd door GH Events staan garant voor een een pracht beleving en vooral ook veel gezelligheid. De deelnemers nemen met een zeer goed gevoel afscheid van de instructeur en gaan tijdens het drankje de verhalen uit wisselen met de collega's. Hiernaast ziet u een aantal foto's die u een beeld geven van de diverse mogelijkheden.

Wij werken onder andere voor: