MENU

Hampshire Inn – Landgoed Stakenberg is prachtig gelegen net buiten Elspeet in een zeldzaam mooi natuurgebied. Het Landgoed is omgeven door bos en uitgestrekte heidevelden. Hampshire Inn Landgoed Stakenberg is uitermate goed te bereiken per auto vanaf zowel de A1 en de A28. Hier kunt u heerlijke wandel- en fietstochten maken door de ongerepte natuur, op het terrein kunt u een ontmoeting hebben met “grofwild” zoals wilde zwijnen, reeën en edelherten! Kortom, nog puur natuur, waar u werkelijk kunt onthaasten.

Bijeenkomsten: Uw vergadering, congres, presentatie, training of bijeenkomst op Landgoed Stakenberg. “Hampshire Inn Landgoed Stakenberg” beschikt over verschillende ruimtes voor 5 tot 50 personen. Uiteraard beschikken wij ook over faciliteiten om uw bijeenkomst technisch te ondersteunen. Voor de inwendige mens zal het aan niets hoeven te ontbreken, wij verzorgen alles naar uw wens. De talrijke mogelijkheden van het Landgoed maken Hampshire Inn Landgoed Stakenberg tot een werkelijk fantastische vergaderlocatie.

Bijzonderheden: centrale ligging, gratis parkeergelegenheid, diverse activiteiten en workshops georganiseerd door GH Events, rustige vergaderlocatie en een schitterende omgeving.

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven.

Workshops en programma's bij GH Events

De workshops en programma's georganiseerd door GH Events staan garant voor een een pracht beleving en vooral ook veel gezelligheid. De deelnemers nemen met een zeer goed gevoel afscheid van de instructeur en gaan tijdens het drankje de verhalen uit wisselen met de collega's. Hiernaast ziet u een aantal foto's die u een beeld geven van de diverse mogelijkheden.

Wij werken onder andere voor: