MENU
Golden Tulip Hotel de Reiskoffer

Golden Tulip Hotel De Reiskoffer is gevestigd in een voormalig kloosterpand tussen Breda en Roosendaal en is goed bereikbaar vanaf alle snelwegen. Er is een ruime gratis parkeerplaats en de mooie groene ligging zorgt voor voldoende ontspanningsmogelijkheden voor onze gasten. De nieuwe, moderne inrichting in combinatie met de nostalgische uitstraling zal u inspireren en verrassen! Een ideale locatie voor uw zakelijke bijeenkomst, bedrijfsfeest of weekendje weg.

Gastvrij en flexibel: Uw bijeenkomst moet vlekkeloos verlopen. Wij zijn er daarom volledig op gericht om alles uit handen te nemen en eventuele wijzigingen worden moeiteloos opgevangen.

Vergaderzalen: Alle zalen stralen inspiratie uit en vertellen hun eigen verhaal. In iedere zaal vindt u een koelkast met frisdrank en bronwater en gedurende de hele dag wordt er verse koffie en thee geserveerd. Meerdere zalen beschikken over airconditioning en daglicht.

Hotelkamers: Indien uw bijeenkomst uit meerdere dagen bestaan kunt u overnachten in een van onze 56 ruime en luxe hotelkamers. Iedere kamer is uitgerust met een werkplek en gratis WIFI. De kamers zijn voorzien van een ligbad/douche, mini-bar, t.v., gratis koffie/thee faciliteiten en eigen terras of balkon.

Ontbijt & Lunch: Zowel het ontbijt als onze lunch worden op een royaal buffet aan u gepresenteerd in de sfeervolle en authentieke kapel.

Diner & Borrel: Heerlijk uitgebreid tafelen of genieten van een hapje of drankje voor en/of na uw bijeenkomst. Onze keukenbrigade werkt met ambitie en enthousiasme aan eigentijdse, streek- en seizoensgebonden gerechten. Veelal bereidt met producten uit eigen moestuin en van de lokale ambachtelijke boerderijen.

 

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven.

Mogelijkheden bij GH Events

GH Events organiseert op deze prachtige locatie met veel plezier programma's zoals Wie is de Saboteur, XL games, de gezellige pubquiz en een ruime keuze aan workshops.

Wij werken onder andere voor: