MENU

Het uit 1869 daterende fort maakt deel uit van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Fort Voordorp is een unieke evenementenlocatie voor al uw zakelijke bijeenkomsten, zoals personeelsfeesten, congressen, recepties, productpresentaties etc. Het is allemaal mogelijk in Fort Voordorp.

Desgewenst wordt de gehele organisatie van uw bijeenkomst of evenement door de medewerkers van Fort Voordorp verzorgd. Fort Voordorp heeft een capaciteit van 40 tot 1.500 personen.

Op deze unieke locatie organiseert GH Events met veel plezier mooie projecten, van een scherm workshop tot een casino avond en van bonbons maken tot een pubquiz. Tot ziens op dit mooie Fort!

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven.

Workshops bij GH Events

De workshops georganiseerd door GH Events staan garant voor een een pracht beleving en vooral ook veel gezelligheid. De deelnemers nemen met een zeer goed gevoel afscheid van de instructeur en gaan tijdens het drankje de verhalen uit wisselen met de collega's. Hiernaast ziet u een aantal foto's die u een beeld geven van de diverse mogelijkheden op deze bijzonder mooie locatie.

Wij werken onder andere voor: