MENU
Fletcher Hotel Château De Raay in Baarlo

Fletcher Hotel Château De Raay is een uniek, geheel gerestaureerd kasteelhotel waarin luxe, ambiance en kunst centraal staan.
Het 13ha groot landgoed was sinds 1236 bewoond door adellijke families. Van 1937 tot 1999 diende het prachtige landgoed als klooster voor de nonnen. Het kasteel met zijn oude gewelven, originele trapleuningen, houten balken, authentieke ornamenten en eeuwenoude natuursteen vloeren werd tot in de details gerestaureerd.

Deze unieke locatie is één van de meest bijzondere hotels van Nederland en Europa.

Vergaderen bij Fletcher Hotel Château De Raay is bijzonder en net even anders. Ervaar de creativiteit en probeer de bijzondere vergaderruimtes van Fletcher Hotel Château De Raay. Uiteraard zijn de vergaderzalen stijlvol ingericht en van alle moderne apparatuur voorzien.

 

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven.

Workshops en gezellige programma's bij GH Events

Deze locatie leent zich perfect voor de meest uiteenlopende workshops, tochten en teamactiviteiten georganiseerd door GH Events. Ook in de avonduren kan er een gezellige pubquiz, vr games of een casino avond georganiseerd worden.

Wij werken onder andere voor: