MENU
Event Center Beekse Bergen in Hilvarenbeek

Aan de rand van Safaripark Beekse Bergen ligt Event Center Beekse Bergen. Hier vindt u mogelijkheden voor bedrijfsuitjes en -feesten, congressen, outdoorprogramma’s en leuke indooractiviteiten. De zes gethematiseerde zalen van Event Center Beekse Bergen zijn geschikt voor 10 tot 1.500 personen.

Uitgestrekt gebied voor workshops, teambuilding en bedrijfsuitjes
Event Center Beekse Bergen is dankzij het grote, uitgestrekte gebied met zandverstuivingen, bossen en een meer een ideale locatie voor leuke indoor en outdoor activiteiten. GH Events organiseert met heel veel plezier deze leuke activiteiten op deze prachtige plek.

Daarnaast kunt u voor een optimale beleving uw uitje combineren met buurlocatie Safaripark Beekse Bergen, door bijvoorbeeld na een activiteit met het gezelschap de Big Five te spotten in het Safaripark. Zelfs een overnachting is zo geregeld in het naastgelegen Vakantiepark Beekse Bergen.

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven.

Veel diverse mogelijkheden bij GH Events

De workshops en programma's georganiseerd door GH Events staan garant voor een een pracht beleving en vooral ook veel gezelligheid. De deelnemers nemen met een zeer goed gevoel afscheid van de instructeurs en gaan tijdens het drankje de verhalen uit wisselen met de collega's. Hiernaast ziet u een aantal foto's die u een beeld geven van deze prachtige locatie en activiteiten.

Wij werken onder andere voor: