MENU
Eigentijdserf in Westelbeers

Eigentijdserf, een bruisende plek en altijd volop in ontwikkeling.
De afgelopen jaren is bij ons de vraag ontstaan hoe wij de dynamiek terug kunnen brengen op deze plek. Hoe kunnen wij voor onze gasten en omgeving meer gaan betekenen?
De natuur leert ons onder andere om te kijken naar de eigen directe omgeving. Welke bronnen liggen binnen handbereik, waar liggen de kansen en is er samenwerking mogelijk? Er liggen drie waardevolle brongebieden in onze directe omgeving: Tilburg met ambachten, Eindhoven met design en de Brabantse Kempen zit boordevol natuur en streekproducten. Waardevolle ingrediënten voor een compleet verhaal. Deze bronnen geven ons aanknopingspunten om verder te zoeken naar vruchtbare samenwerkingsverbanden die enerzijds bijdragen aan de ontwikkeling en groei van Eigentijdserf en anderzijds ook aan partners mogelijkheden bieden om te floreren.

Met het hoofd in de wolken en de voeten stevig op de grond word je op deze locatie straks uitgedaagd om met behulp van de intelligentie van de natuur te zoeken naar het juiste eindresultaat. Samenkomen en werken aan succesverhalen voor persoon én organisatie.

Waardevol werken + ontspannen

Het tempo van de maatschappij komt steeds hoger te liggen. Meer flexibiliteit zit in het verwachtingspatroon en er is vraag naar meer resultaat en het behalen van hogere doelstellingen. Wij willen bij Eigentijdserf ruimte creëren voor het behalen van deze doelstellingen, maar wel met de juiste balans in werktijd én eigentijd. Oog voor elkaar en jezelf ten behoeve van een beter resultaat voor persoon én organisatie.
Even uit de waan van de dag. De natuur is raadgever gedurende het gehele verblijf, want wij geloven dat achter al dat ontspannen groen een bron van wijsheid en innovatie schuil gaat die bijdraagt aan vindingrijke oplossingen. Een locatie die de kracht en wijsheid van de natuur laat zien, een beleving die uitnodigt tot ontmoeting.

Rustig gelegen aan de rand van Westelbeers vind je Eigentijdserf omringd door een bostuin van ruim 7 hectare. Hier liggen verschillende uitdagende gebieden voor break-outs, heisessies en outdoor activiteiten zoals de Spotter, de Tuintent, het Belevingspad en in de toekomst een echte kruidentuin  In 11 kleurrijke zalen is ruimte voor groepen van 2 tot 140 personen en overnachten is mogelijk in 70 één en tweepersoons kamers.

Ontdek de inspirerende achtertuin van Tilburg en Eindhoven, een vruchtbare plaats midden in de natuur van de Brabantse Kempen.

Opbrengsten komen ten goede aan ideëel doelen via de Joannes Bosco Stichting. Met een bijeenkomst bij Eigentijdserf draagt een organisatie dus direct iets bij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

 

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven.

Workshops en gezellige team programma's bij GH Events

De locatie en zijn omgeving lenen zich dus uitstekend voor diverse workshops, tochten en teambuilding activiteiten die GH Events organiseert. Een leuke pub quiz of een gezellige casino avond kan een perfecte invulling zijn van een mooie avond. Tot ziens op deze gezellige locatie!

Wij werken onder andere voor: