MENU
Dutch Bar in Amersfoort

Dutch Biz/Bar/Ballooning ligt in de rustige omgeving van Amersfoort. De Dutch Bar is gelegen aan een prachtig grasveld in de bossen vanwaar in de zomer ´s avonds de hetelucht ballonnen opstijgen. De bar bestaat uit een binnenruimte met zitplaatsen voor 30 mensen en daarnaast een terras dat ruimte geeft aan 200 mensen. Traditionele gastvrijheid en persoonlijke aandacht staan bij ons altijd voorop. Wij vinden het telkens weer een uitdaging om het u en uw gasten op een onvergetelijke manier naar de zin te maken.

In de witte villa vindt u een sfeervolle faciliteit voor het houden van vergaderingen tot 25 personen, omgeven door bos en mooie terrassen waar u ook in de pauzes ruimschoots van kunt genieten. De vergaderruimtes zijn voorzien van flip-overs, beamers, heerlijke koffiesoorten, thee, frisdranken en altijd natuurlijk wat lekkers!

Heeft u zin om na afloop nog even gezellig na te praten onder het genot van een drankje en een hapje, dan nodigen wij u graag uit in de bar of om buiten op het terras nog even in de zon te zitten. Misschien stijgt er wel een ballon op in de tussentijd! Wij verzorgen ballonvaarten van 1 tot 100 personen vanaf de leukste en gezelligste opstijg locatie in Nederland!

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven.

Teamactiviteiten en workshops bij GH Events

Deze locatie uitermate geschikt voor allerlei workshops en programma's georganiseerd door GH Events. Van een spannende workshop boogschieten tot een mooie Segway tocht door de omgeving, heel veel is mogelijk.

Wij werken onder andere voor: