MENU
De Ruwenberg in Sint Michielsgestel

In het Brabantse landschap, aan rivier De Dommel, ligt het 14de eeuwse karakteristieke kasteel De Ruwenberg Sint-Michielsgestel. Het kasteel vormt de basis voor het moderne Conferentie- en Opleidingscentrum De Ruwenberg. Met 196 hotelkamers, waaronder een nieuwe suite, en 40 zalen biedt De Ruwenberg een uniek product, voornamelijk gericht op meerdaagse trainingen. Plenaire- en subzalen, maar ook boardrooms behoren tot de mogelijkheden voor bijeenkomsten. Alle zalen zijn voorzien van hoogwaardige apparatuur, comfortabele stoelen en een gratis wireless internetverbinding. Ook recepties, borrels en productpresentaties behoren tot de mogelijkheden op De Ruwenberg evenals (zakelijke) hotelovernachtingen.

De recreatieve mogelijkheden op De Ruwenberg zijn onder andere een overdekt verwarmd zwembad, sauna, tennis- en squashbanen, Driving Range, uitgebreide gym en Nintendo WII. De Ruwenberg biedt haar gasten een dagelijks wisselend 3-gangen (keuze)diner met bijpassende wijn.

Wij hopen u te mogen verwelkomen!

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven.

Workshops en team programma's bij GH Events

Het 14 ha. park is uitermate geschikt voor workshops, sportdagen en teambuilding activiteiten. In de avond uren is het erg gezellig om een casino avond of pub quiz te organiseren. GH Events organiseert deze activiteiten graag voor u!

Wij werken onder andere voor: