MENU
De Dyck in Woubrugge

De Dyck is een restaurant, evenementenlocatie en unieke vergaderlocatie. Dit maakt het een ontmoetingsplek voor zowel zakelijke als particuliere bezoekers. Midden in de polders van het Groene Hart telen ze op de akkers ingrediënten die de basis vormen van de Dyck. Na het oogsten vind je ze terug op het bord; in het culinaire Moestuinmenu in het restaurant, of tijdens de boerenlunch bij een vergadering of evenement.

Voor zakelijke bezoekers maakt dit een inspirerende locatie. Voor de gasten in ons restaurant een warme, open sfeer. We proberen zo duurzaam mogelijk te werken in alle facetten van ons bedrijf. Dat maakt de Dyck naast 100% circulair, ook circulekker en circuleuk!

Omdat de Dyck veel binnen- én buitenruimte heeft, is de locatie zeer geschikt voor vele van de activiteiten van GH Events. Schapen drijven, Schermen en Boogschieten zijn bij ons favoriet!

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven.

Workshops en team programma's bij GH Events

Deze prachtig gelegen locatie is uitermate geschikt voor workshops, teambuilding activiteiten en workshops. In de avond uren is het erg gezellig om een casino avond of pub quiz te organiseren. GH Events organiseert deze activiteiten graag voor u!

Wij werken onder andere voor: