MENU

De Bronckhorst Hoeve is een prachtige gerestaureerde herenboerderij uit 1872 sfeervol en professioneel ingericht voor vergaderingen, trainingen, presentaties maar ook voor een veelzijdig bedrijfsfeest met in/outdoor activiteiten.

“Een inspirerende plek om even bij te komen, te ontmoeten, te praten, te kijken, te proeven en te genieten”.

Unieke evenementenlocatie
De landelijke ligging en het stijlvolle interieur geven een gevoel van comfort en beslotenheid. Een unieke plek waar heden en verleden elkaar treffen in een perfecte mix. Eigentijds, exclusief en professioneel.

Geschikt voor kleine én grote events
De voormalige boerderij bestaat vijf sfeervolle ruimtes van verschillende grootte en een adembenemende buitenentourage. Uiteraard is de locatie uitgerust met gratis wifi en de nieuwste presentatiemiddelen. Ook beschikt De Bronckhorst Hoeve over sfeervolle gastenkamers.

Culinaire catering
De Bronckhorst Hoeve beschikt over een uitstekende keuken waar we voor iedere bijeenkomst de gewenste culinaire invulling kunnen realiseren. Er wordt gewerkt met duurzame en biologische (streek)producten.

Stijlvol en exclusief  |  Informeel en huiselijk
Het professionele team van deze unieke eventlocatie weet precies wat nodig is voor het succesvol slagen van uw bijeenkomst. Zij denken dan ook graag met u mee over de invulling van uw event. Zo zijn de ruimtes van De Bronckhorst Hoeve geheel naar eigen wens in te richten en wordt er privacy gegarandeerd. Uiteraard is elke meeting te combineren met een borrel, lunch, diner of een ontbijt. Besloten en exclusief of juist informeel en huiselijk. Wij nemen graag de organisatie uit uw handen, zodat u alle tijd effectief kunt besteden aan de inhoud.

Alles onder één organisatie 
In alle rust trainen, vergaderen of werken aan teambuilding. De prachtige uitstraling maakt ongetwijfeld indruk op uw medewerkers of zakenrelaties. Bovendien heeft de omgeving van de hoeve u ook veel te bieden. Netwerken in De Bronckgaerd, de prachtige all seasons buitenruimte of een sportieve en ontspannen activiteit rondom de hoeve; zo haalt u alles uit deze prachtige zakelijke locatie. U geniet hier van rust, ruimte en het betere buitenleven. Het buitenterrein rondom de boerderij is uitermate geschikt voor een inspirerende vergaderbreak of passende teambuildingactiviteit.

Ligging van de Bronckhorst hoeve

De Bronckhorst Hoeve ligt in Brummen, op een steenworp afstand van de hanzestad Zutphen. Prachtig en centraal gelegen in de groene omgeving tussen Apeldoorn en Arnhem. Er is voldoende en gratis parkeergelegenheid. Ook per openbaar vervoer goed te bereiken.

Wanneer u een eventlocatie met rust en allure zoekt, dan is deze hoeve een uitstekende keuze.

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven.

Workshops en gezellige teamprogramma's bij GH Events

Wanneer u een eventlocatie met rust en allure zoekt, dan is deze hoeve een uitstekende keuze. “Zien zegt meer dan 1.000 woorden”.

Wij werken onder andere voor: