MENU
Conferentiecentrum Bovendonk in Hoeven

Conferentiecentrum Bovendonk is een wonderlijk samenspel van krachten, die uw bijeenkomst tot een succes zal maken. Wij zijn apart en inspiratiewekkend. De inspiratie van het gebouw geeft een perfecte start voor uw bijeenkomst. De architectuur in neogotische abdijvorm is indrukwekkend, waardoor uw programma een extra dimensie krijgt. Het denken vanuit de gast staat bij ons voorop, getuige daarvan de vriendelijkheid en flexibiliteit van onze service.

Vanuit het historisch kader is er veel diversiteit in ruimtes: van grote tot kleine plenaire vergaderruimtes en een heerlijke binnentuin. Wij zijn ook speciaal geschikt voor conferenties of congressen tot 275 personen in onze congreskapel met alle infrastructuur op gebied van audio en video. Maar ook een workshop, managementsessie, training, cursus of een brainstormsessie is bij ons zeer welkom.

Onze horeca zal u ook verrassen: naast heerlijke drankjes, hebben wij een uitstekende keuken.

Kortom: u kunt bij ons genieten van een authentieke en duurzame omgeving om uw programma het nodige elan mee te geven.

 

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven.

Activiteiten bij GH Events

Conferentiecentrum Bovendonk en omgeving zijn zeer geschikt voor diverse programma's en workshops zoals schermen, haka, Wie is de Saboteur of b.v. een gps tocht.

Wij werken onder andere voor: