MENU
Bilderberg Kasteel Vaalsbroek in Vaals

Bilderberg Kasteel Vaalsbroek heeft vier plenaire vergaderruimtes met een capaciteit tot 350 personen. Onze grootste vergaderruimte heeft een oppervlakte van 330 m2 en beschikt over een eigen lounge, ideaal voor productpresentaties en recepties. Naast de vergaderruimtes zijn er ook 18 subruimtes, die eveneens zijn voorzien van alle moderne audiovisuele technieken. Onze Coffeecorners, gelegen bij de plenaire vergaderruimtes, bieden u een keuze uit diverse koffiespecialiteiten. In het kasteel bevindt zich een Business Lounge waar computers met internetverbindingen tot uw beschikking staan.

Onze Maître B’ en technische dienst staan tot uw beschikkig, vanaf het moment dat u een aanvraag heeft. Voorafgaand aan de bijeenkomst assisteren zij u bij de planning, tijdens de bijeenkomst bieden ze ondersteuning en zij verzorgen tezamen met u een tussentijdse evaluatie en aan het einde van de bijeenkomst. Met deze one-stop-shop-faciliteit bent u verzekerd van een optimale service en vakkundig advies.

 

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven.

Workshops en gezellige programma's bij GH Events

De zalen en het buitenterrein leent zich perfect voor de activiteiten en workshops georganiseerd door GH Events. Ook in de avond kan GH Events tijdens uw bijeenkomst een leuke activiteit verzorgen, denk aan b.v. een leuke pubquiz of een gezellige casino avond.

Wij werken onder andere voor: