MENU
Aubergerie De Leesthoeve in Veghel

Men noemt deze locatie de mooiste achttiende-eeuwse boerderij van Brabant. Deze monumentale trouwlocatie in Veghel heeft onder andere een zeer romantische bruidsuite en een prachtige binnenplaats.

Verder beschikt het drie prachtige zalen. De eerste is de Gelagkamer, een prachtige feest lokatie waar voornamelijk de huwelijksfeesten, vergaderingen, seminars, productpresentaties, personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, themafeest of feesten verzorgd worden.

De tweede zaal is de prachtige Serre. Als laatste zaal van het partycentrum hebben we de Tuinkamer. Aubergerie De Leesthoeve is een stijlvolle feest lokatie voor ieder evenement. La Casserole Party Service en Catering Service verzorgt hier dan ook met veel plezier uw exclusieve feest.

De Aubergerie heeft de capaciteit om tussen de 20 en 400 personen te ontvangen, waarbij de feest lokatie altijd exclusief voor u is gereserveerd.

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven.

Workshops bij GH Events

Workshops, casino avonden en teambuilding activiteiten worden hier perfect georganiseerd door GH Events.

Wij werken onder andere voor: