MENU
Auberge Eeckaerde in Eindhoven

De sfeervolste feest locatie van Eindhoven en omstreken. Dat is feestlocatie Auberge Eeckaerde ten voeten uit. Met een prachtige tuin en een sfeervol terras, is dit een top feest locatie voor al uw ontvangsten!

Auberge Eeckaerde is een nostalgische herberg uit de achttiende eeuw. Deze uiterst sfeervolle feest locatie is geschikt voor diverse soorten ontvangsten, zoals bijvoorbeeld recepties, familiefeesten en huwelijksfeesten. Deze feest locatie beschikt over drie zalen: de ontvangstruimte, het bargedeelte en de voorkamer. In de herberg worden diverse evenementen georganiseerd, zoals bruiloften, diners, dinnershow, vergaderingen, seminars, productpresentaties, personeelsfeesten en bedrijfsfeesten.

Auberge Eeckaerde: de sfeervolste van alle party centra in Brabant! La Casserole Party Service en exclusieve Catering Service verzorgt hier met veel plezier uw feest.

Auberge Eeckaerde heeft de capaciteit om tussen de 20 en de 200 personen te ontvangen, waarbij de feest locatie altijd exclusief voor u is gereserveerd.

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven.

Diverse mogelijkheden bij GH Events

GH Events kan allerlei actieve en minder actieve programma's organiseren. U kunt denken aan workshops, een gezellig team programma, een leuke zeskamp of een casino avond.

Wij werken onder andere voor: