MENU
Arbie’s Beachhouse in Berkel-Enschot

Arbie’s Beachhouse en Strandbad de Rauwbraken is met recht een recreatieparadijs te noemen. Het sfeervolle strandpaviljoen met terras is omgeven door een ruim speelveld, dus ook de kids vermaken zich hier prima. Helemaal tijdens warme zomerdagen als ons prachtige natuurbad is geopend. Zonnen, zwemmen én heerlijk eten en drinken: Arbie’s biedt alles wat je nodig hebt.

Onze locatie leent zich perfect voor grotere gezelschappen. in samenwerking met diverse partijen bieden wij ook activiteiten aan naast onze culinaire invulling met een hapje en een drankje. Built your own BBQ, Built your own burger, een walking diner, hapjes arrangement, noem het maar op en wij regelen het voor jullie!

Heb je specifieke wensen en ideeën voor een feest of event? Wij denken graag met je mee. Vraag naar al onze mogelijkheden! Mocht men op zoek zijn naar een locatie om te vergaderen, dan vertellen we je graag meer over de mogelijkheden. Vergaderingen zijn ook mogelijk in combinatie met lunch, diner, borrel of BBQ.

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven. Ook voor een Coronaproof activiteit ben je bij GH Events aan het juiste adres.

Diverse mogelijkheden bij GH Events

Van teambuilding tot workshops en van een leuke pubquiz tot een casino avond, GH Events organiseert het graag voor u op deze mooie locatie.

Wij werken onder andere voor: