MENU
Arbie’s Beachhouse in Berkel-Enschot

Arbie’s Beachhouse en Strandbad de Rauwbraken zijn met recht een recreatieparadijs te noemen! Het sfeervolle strandpaviljoen met terras is omgeven door een ruim speelveld en een groot grasveld. Dus ook de kids vermaken zich hier prima. En al helemaal in het voorjaar en in de zomer, want dan is het prachtige natuurbad met omliggend strand ook vaak geopend. Zonnen, zwemmen én heerlijk eten en drinken: Arbie’s Beachhouse & De Rauwbraken bieden alles wat je nodig hebt.

Arbie’s Beachhouse & Strandbad De Rauwbraken lenen zich bovendien perfect voor grotere gezelschappen. We bieden in samenwerking met GH Events ook allerlei activiteiten aan voor groepen. Van teambuildingsactiviteiten op het strand tot creatieve workshops en nog veel meer! Kortom een volledig verzorgde dag voor bedrijfsuitjes, personeelsfeesten, familiedagen en ga zo maar door. Voor de versnaperingen tussendoor kun je genieten van het ‘Build your own BBQ concept’, of bijvoorbeeld een heerlijk buffet of hapjes arrangement. Noem het maar op en Arbie’s regelt het voor jullie!

Ook als vergaderlocatie is Arbie’s een populaire plek! En dat kan ook niet anders met uitzicht op de natuur en de mogelijkheid om buiten in de zon lekker te lunchen of te genieten van een ander vergaderarrangement met bijvoorbeeld een aansluitende BBQ en borrel.

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven.

Diverse mogelijkheden bij GH Events

Van teambuilding tot workshops en van een leuke pubquiz tot een casino avond, GH Events organiseert het graag voor u op deze mooie locatie.

Wij werken onder andere voor: