MENU
Johan Cruijff Arena in Amsterdam

Where Champions meet.
Het Amsterdamse stadion waar voetbal, entertainment en business elkaar ontmoeten is bij uitstek een bruisende en energieke plek voor uw evenement. Seminars, congressen, bedrijfspresentaties, diners en lunches, persconferenties en feesten krijgen met de Johan Cruijff ArenA als decor een bijzonder karakter.

ArenA Business Club
Sinds kort beschikt de Johan Cruijff ArenA over een compleet nieuw vergader- en congrescentrum. Hiermee zijn de hospitality mogelijkheden van de ArenA uitgebreid, verduurzaamd, gemoderniseerd en energiezuiniger. Door de ruim opgezette zalen en multifunctionele faciliteiten, creëert u een unieke setting voor al uw bijeenkomsten. Of het nu gaat om een grootschalig evenement of product-seminar, een business meeting of brainstormsessie: in onze inspirerende ruimtes bepaalt u zelf de opstelling.

Where Champions do business
Het stadion heeft voor elke bijeenkomst een unieke setting. Vergaderen in een skyroom, met uitzicht op de meest besproken -en inmiddels ook bekroond tot beste!- grasmat van Nederland. Onder het genot van een kop koffie, een lunch of diner, gaan zaken doen en ‘punten scoren’ zo wel heel gemakkelijk!

Presentatie op de Hoofdtribune
Een presentatie op de Hoofdtribune met als decor het imposante stadion is niet alleen onderscheidend maar ook zeer impactvol. Twee mega led-schermen van 65m2 geven ondersteuning aan elke presentatie of speech. Vanaf de Hoofdtribune, voorzien van  comfortabele leren business-seats, is het compleet nieuwe hoofdgebouw -genaamd ArenA Business Club- perfect toegankelijk.

Where Champions act like boys
Bij ArenA 5-tegen-5 spelen twee teams van vijf spelers tegen elkaar. Het speciale boardingveld bevindt zich naast het hoofdveld en biedt u met 15 bij 30 meter voldoende ruimte om de meest schitterende acties in te zetten.

World of Ajax Business Tour
Naast het actieve 5-tegen-5, biedt ons enthousiaste gidsen-team u de mogelijkheid om uw bijeenkomst compleet te maken met een ’touch the grass-moment’ middels een kijkje achter de schermen. U wordt meegenomen op ontdekkingsreis door het stadion en krijgt hierbij plekken te zien, die normaliter niet voor publiek toegankelijk zijn.

Where Champions celebrate
Een feest op het evenementenplatform naast de grasmat van de ArenA mag volstrekt uniek genoemd worden. Het platform bevindt zich aan de noordzijde van het veld, ter hoogte van de grasmat. Dineren en dansen onder het dak van de ArenA en naast het ‘ heilige gras’ geeft een fantastische belevenis aan uw feest.
Naast het full service vergader- en congrescentrum in de compleet nieuwe ArenA Business Club beschikt het stadion ook over  zeer sterke restaurantformules. In On Fifth (o.a. met topchef Ron Blaauw) , Bobby Bar&Grill en op onze Koninklijke Loge wordt de culinaire invulling van uw bijeenkomst door Label Hospitality gerealiseerd. Dit, in combinatie met de kwalitatieve catering invulling van Maison van den Boer in de overige ruimtes, biedt u de mogelijkheid om van elke bijeenkomst in Amsterdam ArenA, een bijzonder evenement te maken.

Amsterdam ArenA. De lat ligt hoog.

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven.

Workshops en gezellige teamprogramma's bij GH Events

Naast bovengenoemde activiteiten leent de ArenA zich perfect voor de diverse programma's en workshops die GH Events hier organiseert. Nieuwsgierig? informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wij werken onder andere voor: