MENU
Wie is de Mol

Het spel Wie is de Mol is een spel wat zich uitermate goed leent als teambuildings- of familiedag activiteit. Alle elementen voor een geslaagd uitje komen aan bod. Het is een spel vol uitdagende opdrachten, veel hilariteit en vaak een verrassende ontknoping. 

In teams gaan de deelnemers tegen elkaar strijden d.m.v. het uitvoeren van bepaalde opdrachten. Met deze opdrachten kan men punten verdienen. 

Maar let op! In ieder team zit een mol verscholen welke de boel zal proberen te saboteren. Welke mol zorgt ervoor dat zijn team niet goed scoort en daarmee de prijs in ontvangst neemt van de beste mol. 

Het team dat aan het einde de meeste punten heeft verdiend wordt gehuldigd als het winnende team. 

In het begin van het spel krijgt iedereen een enveloppe waarin een kaartje zit met de tekst, deelnemer of mol. Zo weet iedere deelnemer wat zijn rol is tijdens het spel. 

Aan het eind van het programma geeft iedere deelnemer aan de instructeur door wie hij of zij denkt dat de Mol is. De mol met de minste verdenkingen en deelnemer van het team dat het minste heeft gescoord is dus de Mol der Mollen!

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven. Ook voor een Coronaproof activiteit ben je bij GH Events aan het juiste adres.

Wie is de Mol Informatie:

Duur van het spel: 2 tot 3,5 uur afhankelijk van het aantal deelnemers.
Locaties: heel Nederland
Prijs: t/m 20 pers. € 580,00
Iedere extra deelnemer € 20,00 p.p.
excl. btw en reiskosten

Wij werken onder andere voor: