MENU
Workshop lasershot

LaserShot wordt gespeeld op een groot projectiescherm waar de spelers hun geweren op vuren. Het systeem bevat meerdere spellen, waaraan meerdere spelers kunnen deelnemen.

De geweren zijn uitermate realistisch en schieten een laserstraal op het projectiescherm. Deze laser wordt gedetecteerd door de speciale lasergevoelige camera. Elk spel registreert de scores per deelnemer zodat men hier een spannende competitie van kan maken.

Daarnaast heeft elk spel een mogelijkheid om de snelheid en de grootte van de doelen in te stellen zodat de workshop lasershot geschikt is voor gevorderde schutters en ongeoefende spelers. Voor het totale systeem is slechts weinig ruimte nodig. Of u nou graag eenden jaagt, kleiduiven schiet of schietvaardigheden oefent op doelen, het spel dat u zoekt is inbegrepen in het LaserShot software pakket. Dit pakket bevat 12 spellen en 3 trainingsimulaties (snelheid, doelgerichtheid en timing). Alle programma’s worden ondersteund met spectaculaire geluidseffecten.

Het speciale geweer ziet er realistisch uit en voelt tevens zo aan. Het is gekalibreerd zodat de laser en loop exact in één lijn liggen, voor optimale nauwkeurigheid.

Een workshop LaserShot is geschikt voor elke binnenlocatie.

Workshops bij GH Events

De workshops georganiseerd door GH Events staan garant voor een een pracht beleving en vooral ook veel gezelligheid. De deelnemers nemen met een zeer goed gevoel afscheid van de instructeur en gaan tijdens het drankje de verhalen uit wisselen met de collega’s.

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven. Ook voor een Coronaproof activiteit ben je bij GH Events aan het juiste adres.

Workshop Lasershot GH Events

Zeer leuke activiteit waarbij men elkaar steeds kan uitdagen. Welke deelnemer reageert het snelste en schiet de targets raak en wordt zo schutter van de avond? Hiernaast ziet u een aantal foto’s die u een beeld geven van deze workshop.

Wij werken onder andere voor: