MENU
Retraiterie Rottemeren in Bleiswijk

Retraiterie Rottemeren is een kleinschalig conferentieoord, gelegen op een unieke locatie: aan de oever van de Rottemeren, een oase van rust in het hartje van de Randstad (gemeente Lansingerland).
Zij beschikt over 5 comfortabele vergaderruimtes, voorzien van alle moderne audiovisuele middelen. Het restaurant, met een gezellige bar en een schitterende tuin, ligt direct aan het water.

Omdat Retraiterie Rottemeren alleen geopend is voor besloten gezelschappen, zijn groepen verzekerd van rust en privacy. Behalve voor het werken in subgroepen, leent de tuin zich uitstekend voor bijvoorbeeld een zomerse barbecue, maar uiteraard biedt de keuken keuze uit diverse huis bereide gerechten.

 

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven.

Workshops en teamprogramma's bij GH Events

GH Events organiseert op deze prachtige locatie met veel plezier diverse workshops en teamuitjes voor u. U kunt o.a. denken aan een teamprogramma, gps tocht, workshop schermen of vr games.

Wij werken onder andere voor: