MENU
Hofstede "De Nieuwe Donck" in Langbroek

Exclusief vergaderen hemelsbreed 11 kilometer verwijderd van Utrecht. Midden in het beschermde natuurgebied van de Utrechtse Heuvelrug, omgeven door het eeuwenoude coulissen landschap wordt uw bijeenkomst een unieke ervaring. De omgeving, het interieur en de warme ontvangst geven een gevoel van thuis komen.

Ontvlucht de drukte van de stad voor een inspirerende bijeenkomst zoals: vergaderen. workshops (kook, boogschieten, schermen, glasblazen, percussie, jongleren, bonbons maken etc.) exposities, hei-sessies, lezingen, training, huwelijk, recepties, brainstorm-sessies, private dining.

De Hofstede staat hiervoor exclusief tot uw beschikking. Uw gastvrouw en haar vaste team van ervaren jonge ondernemers staat klaar om uw bijeenkomst tot in de puntjes te verzorgen. Graag tot ziens voor een vrijblijvende bezichtiging.

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven. Ook voor een Coronaproof activiteit ben je bij GH Events aan het juiste adres.

Workshops en programma's bij GH Events

Midden in de natuur genieten van een leuke activiteit en de heerlijke gerechten van Claar en haar team. Succes verzekerd.

Wij werken onder andere voor: