MENU
Buitenom in Tilburg

Buitenom ligt midden in Moerenburg, een kleinschalig agrarisch natuurgebied van ca. 1200 ha groot aan de zuidoostelijke kant van Tilburg. Deze prachtige en gevarieerde omgeving is de toegangspoort van Tilburg tot het Nationale Landschap Het Groene Woud, een uniek landschap dat zich bevindt in het hart van de stedendriehoek Tilburg – Eindhoven – ‘s Hertogenbosch.

Pim en Manon van Dijken werden in 2009 de nieuwe eigenaren van de wederopbouwboerderij aan de Broekstraat 4, de oudste straat van Moerenburg. De boerderij, die tijdens de tweede wereldoorlog sneuvelde, werd in 1947 herbouwd met steun van het wederopbouwfonds.

Zestig jaar later was het pand opnieuw toe aan een ingrijpende renovatie. De boerderij is inmiddels aangepast aan de wooneisen van de 21e eeuw (Vlaamse schuur en boerderij beide verwarmd met aardwarmte).

De vervallen Vlaamse Schuur uit de 19e eeuw werd verbouwd tot een plek waar in alle rust en comfort zakelijke bijeenkomsten gehouden kunnen worden. Het terras en de tuin bieden in zomerse weekends gelegenheid aan fietsers, wandelaars en skaters om even neer te strijken. Tenslotte is er een mooie B&B kamer in de boerderij voor mensen die wat langer willen genieten van deze heerlijke plek.

Ik wil meer informatie

Vragen over een van onze workshops of teambuilding activiteiten? Neem dan volledig vrijblijven contact met ons op. We proberen je altijd binnen 24 uur antwoord te geven. Ook voor een Coronaproof activiteit ben je bij GH Events aan het juiste adres.

Mogelijkheden bij GH Events

De omgeving en de tuin biedt een schat aan mogelijkheden voor de diverse groepen. Een leuke gps tocht een workshop schermen of een workshop boogschieten, het is allemaal mogelijk op deze bijzondere locatie.

Wij werken onder andere voor: